Esport efterskole for piger i Jylland

Vesterbølle Efterskole er den første esport efterskole – og alle kan være med!  Der er ikke nogen optagelsesprøve, så altså ingen krav om forudgående kvalifikationer før optagelse. Så er du pige og har lyst til at dyrke din interesse for esport, er du ligeså velkommen som drengene. Både piger og drenge har de samme forudsætninger for at dygtiggøre sig på linjerne, hvor der spilles både CS:GO og LoL. Linjerne er opdelt efter niveauer, så der er mulighed for at udvikle sig ud fra det niveau, man er på.

Fordele ved esport

Esport er mere end bare gaming. Esport kan være med til at øge kompetencer indenfor teambuilding & samarbejde, analyse & evaluering og i særdeleshed konflikthåndtering.  Dynamikken med både drenge og piger på linjerne skaber yderligere mulighed for, at hver kan dele styrker og hjælpe hinanden til en helt special præstation på de forskellige hold. Derudover skaber dette samspil af både drenge og piger også mulighed for at mindske opfattelsen af, at esport kun er for drenge.

Andre valgfag og linjer på Vesterbølle Efterskole

Hvis du vælger esport-linjen, har du selvfølgelig også mulighed for at opnå kompetencer for andre felter. Efterskolen har en masse andre spændende valgfag såsom; Friluftsliv, fodbold, håndbold, rytmisk musik og andre spændende valgfad. Esport udbydes også som valgfag, hvis man har valgt en af de andre linjer.