Få et flot sportsgulv med gulvafslibning og lakering

Et trægulv i sportshaller skal behandles ligesom andre trægulve. Med en gulvafslibning får du et jævnt og flot gulv. Efter gulvet er blevet slebet, skal det overfladebehandles. Overfladebehandlingen af trægulve afhænger hovedsageligt af dets brug samt den slidstyrke og det udseende, man ønsker. Til trægulve, som udsættes for meget slid, såsom i sportshaller, er en lakering klart den bedste løsning.

Lakering af trægulv

Et trægulv, som bruges til indendørs aktiviteter og sport, kan blive ekstra sliddygtigt, hvis det lakeres med den rette lak, efter det er blevet slebet. Til det formål er en 2-komponent lak en ideel løsning. En 2-komponent lak bruges tit til at lakere gulve, der udsættes for hyppigt slid. Lakken er tilføjet hærder, der gør, at lakken beskytter og er modstandsdygtig.

Når man lakerer et trægulv, lukkes det fuldstændig af og suger ikke fugt. Derfor kan det nemt rengøres med almindelige rengøringsmidler. Det betyder også, at gulvet ikke behøver den helt store vedligeholdelse.

Professionel gulvafslibning og efterbehandling

Få hjælp til afslibning af gulv hos et professionelt gulvfirma. De hjælper med at slibe gulvet, så det bliver pænt og jævnt og vejlejder i, hvilken overfladebehandling der er den rette.