Få et skarpt look med lash og brow lift

Skal du til en stor fest? På date? Eller trænger du bare til lidt selvforkælelse, så kan du gøre det med en skønhedsbehandling og få naturlige vipper og øjenbryn med lifts. Disse behandlinger giver et smukt resultat, og hvis det lyder som noget for dig, er det bare at finde en dygtig kosmetolog, hvor du kan få behandlingen. Læs med her og hør mere om, hvad disse behandlinger kan gøre ved dine bryn og vipper.

Få holdbart vippebuk med lash lift

Lash lift er en behandling, som ved hjælp af nyere teknologi giver dig et såkaldt semi-permanent vippebuk. Dine vipper vil efterfølgende helt naturligt synes både længere, tættere og flottere. Resultatet holder mellem 4 – 6 uger afhængig af din specifikke vippetype samt hvor meget, du plejer dine vipper. Lyder dette som noget få dig, er det bare at få det gjort. Behandlingen tager kun mellem 45 og 60 minutter.

Få naturlige, fyldige bryn

Brow og lash lifter minder meget om hinanden. Med en brow lift behandling bliver dine bryn formet ved hjælp af en helt særlig væske, så de kommer til at sætte sig på en måde, som giver et mere fyldigt udtryk. Et brow lift kan dermed være med til at markere dine ansigt, og give dig skarpere og mere fyldige bryn.  

Når du får en behandling hos en dygtig kosmetolog med professionelle produkter kan behandlingen sagtens vare 4-6 uger. Ligesom ved Lash lift afhænger holdbarheden dog i høj grad også af den behandling, du efterfølgende giver dine bryn. Hvis du plejer dem godt, vil du kunne nyde glæde af resultater i længst mulig tid efterfølgende.