Få lige tænder med tandregulering i Lyngby

Tandregulering i Lyngby

Få lige tænder med en tandregulering i Lyngby hos Vores Tænder. Her har du en lokal tandlæge, der kan klare alle de almindelige tandbehov, som du kan have. Det kan være, at du har gået og tænkt på, at dine tænder egentlig kunne bruge en rettelse. Måske sad de egentlig lige da du var barn, men tænderne er måske blevet skæve i løbet af voksenlivet – eller omvendt – måske havde du bøjle på som barn, men med tiden mistede du de perfekte smil igen, fordi du ikke havde en holdebøjle på efter behandlingen. I hvert tilfælde er det altså en mulighed at få rettet dine tænder hos Vores Tandlæge helt diskret og nemt, sådan at du har det pæne smil tilbage på læberne!

De forskellige former for tandregulering

Der tilbydes flere former for tandretning hos Vores Tænder i Lyngby, bl.a. vha.: Invisalign, Clear Correct, Clear Smile Aligner og Inman Aligner. Fælles for dem alle er, at de alle er moderne behandlingsmetoder, der mere effektive og giver hurtigere resultater end de ældre metoder såsom togskinner. Udover at de er mere effektive, så er de egentlig også meget mere behagelige! De traditionelle togskinner skriger en i ansigtet, når du smiler, og kan føre til gener, eftersom de ikke bare kan tages af og på efter behov. En aligner fra Invisalign, Clear Correct og Clear Smile er alle lavet af et gennemsigtigt materiale, der gør plastskinnen mindre generne. Den skiftes også fra uge til uge, indtil de ønskede resultater er nået.

Hurtige og effektive resultater

De moderne tandreguleringsmetoder, som Vores Tænder i Lyngby tilbyder, er altså et oplagt valg for dig, der gerne vil have rettet på dine tænders skævhed. De giver hurtigere og effektive resultater uden gener, og er også meget billigere end den traditionelle togskinne. De dygtige og kompetente tandlæger hos Vores Tænder skal nok altid få kigget på dine behov og sammen med dig finde den bedste løsning!