Genstart træningen med nyt træningstøj

Siden statsminister Mette Frederiksen i midten af marts annoncerede at fitnesscentre i hele landes skulle lukke har mange måttet undvære den daglige træning i det lokale center.

Var du en af dem der ikke kunne få armene ned da der igen blev åbnet for træningscentrene, skal du helt sikkert læse videre.

I denne artikel kan du læse hvorfor du skal fejre genåbningen med et nyt sæt træningstøj – og hvorfor nyt tøj gør din træning mere effektiv.

Mere end lycra og polyester

Tiden hvor den daglige karantæne træning foregik på stuegulvet er heldigvis forbi, og selv om den gamle træningstrøje var god da du købte den for 3 år siden er der sket meget med materialer og funktionalitet.

Træningstøj skal i dag ikke bare være behageligt og se godt ud, det skal også støtte og effektiviserer din træning og ikke mindst gøre restituering hurtoigere.

Nedenfor får du 4 gode tips til at vælge det rigtige tøj til fitnesscentret

Sådan vælger du det bedste træningstøj i 2020:

  • Vælg et materiale der er åndbart og svedtransporterende – Tiden hvor go-to materialet vart bomuld er forbi. I dag findes der mange specialudviklede materialer der gør din træning mere behagelig og effektiv.
  • Giv dig selv flere muligheder – Du SKAL have mere end et sæt. Der er ikke ret mange ting der er mere ubehageligt end at træne i tøj der er beskidt eller lugter, både for dig og de andre i centret.
  • Find et udtryk der passer til din personlighed – Udseende betyder ikke alt, men når du skal yder dit optimale er der afgørende at du føler dig tilpas og ovenpå.
  • Der findes særligt træningstøj der holder dig kold i varmen – Mange mærker fx Under Armour har særlige serier tilpasser træning i varme. Prøv det, det gør en meget større forskel end du tror.

Ny start og nye mål

Genåbningen af motionscentrene er en oplagt mulighed for at tilpasse eller opdaterer din målsætning.

Måske er du blevet et par kilo tungere siden du sidst var på spinning-cyklen, eller måske skal du have fat i et lettere sæt håndvægte.

Det er vigtigt justerer sin målsætning og nu er det perfekte tidspunkt. Skriv ned og lav en plan for hvordan du opnår dine mål.

Vær realistisk og overvurder ikke dig selv – særligt hvis du holdt helt fri fra træning er der vigtigt at starte stille og roligt.