Golf for begyndere – sådan kommer du i gang

I princippet kræver nybegynder golf egentligt blot et golfjern og en golfbold – samt lysten til at lære. Golf ser ved første øjekast måske let ud. Men det kræver en vis teknik og vedholdenhed, hvis man ønsker at blive god til golf. Det er slet ikke garanteret, at man kan få bolden til at styre i den rigtige retning, første dag man forsøger sig med golf. Men efterhånden lærer du hvilke køller, du skal bruge, når du skal skyde lange eller korte slag.

Golfudstyr for nybegyndere

  • Golfkøller – en professionel golfspiller har typisk op til 14 forskellige køller i sin golf bag. Men som nybegynder bør du blot fokusere på, at erhverve dig et sæt med jern, køller og putter.
  • Golfhandske – en golfhandske er med til at sikre dig et godt greb om golfkøllen, samt beskytte hånden mod gentagne slag.  
  • Golf bag – Det er individuelt, om du foretrækker stand bags eller vognbags. Men du bør have noget at opbevare dine køller i.   

Nybegynder golf i golfklub

I Odsherred Golfklub tilbyder de golf for begyndere, hvor du vil få den rette vejledning til, hvordan du kommer bedst i gang og får styr på dine slag, så du kan blive en fremragende golfspiller på sigt.