Hjemmetræning i varmen

Har coronavirusset også fået dig til at træne hjemme? Eller har du måske altid været stor fan af at træne hjemme? Så ved du formentlig, hvor stor en forskel det rigtige udstyr kan gøre. Selvfølgelig – man kan altid bruge ting, man i forvejen har derhjemme. Den store forskel ved professionelt udstyr gør dog, at man kan træne mere effektivt og nyde træningen i højere grad.

Mange oplever eksempelvis, at det er meget svært at fuldføre hjemmetræningen om sommeren, hvor solens varme gør det svært at holde koncentrationen og føle sig tilpas under en brandvarm træning.

Optimér hjemmetræningen med få midler

En af de mest uvurderlige træningsredskaber, som du bør udstyre dit træningslokale med er; yogamåtten. Et skridsikkert underlag, der giver dig mulighed for at gennemføre alsidig træning i hjemmet. Yogamåtten kan bruges, uanset om du ønsker at dyrke yoga, styrketræne eller har brug for et stabilt underlag til andre træningsøvelser.

Vi kan også anbefale dig at investere i træningselastikker, der kan bruges til at træne stort set alle kroppens muskler. På samme måde er mavehjulet også en god investering, hvis du ønsker at træne dine mavemuskler effektivt. Begge træningsredskaber ligger i den lave prisklasse.

nsker du at opgradere dit træningsrum, kan du investere i håndvægte, kettlebells eller måske vægtstænger og -skiver. Træningen bliver meget federe med det rette udstyr.

Behageligt indeklima – både om sommeren og vinteren

Rummets temperatur er også vigtig for din træning, så sørg for regelmæssigt at lufte ud i dit træningslokale, så du kan trække frisk luft ned i lungerne under træningen.

Hvis du har et meget varmt eller køligt rum, kan vi anbefale at investere i en Toshiba varmepumpe. En god Toshiba varmepumpe sørger ikke bare for, at du kan holde varmen om vinteren. Den kan også bruges som aircondition om sommeren.

Enkelt program til hjemmetræning

Hvis du mangler inspiration til hjemmetræningen, er der meget inspiration at hente på YouTube og Instagram. Her findes der guidende videoer, der viser, hvordan du får mere ud af hjemmetræningen.

Du kan også prøve følgende træningssæt, hvor du får gang i alle de store muskler:

  1. Start med at lave 20 lunges pr. ben. Gentag 4 gange.
  2. Lav 25 armbøjninger. Gentag 5 gange.
  3. Lav 10 mavebøjninger. Gentag 4 gange.
  4. Lav 5 pull ups – eller så mange, du kan.
  5. Afslut med udstrækning.