Høreapparater mens du træner

Mangler du lyd på træningen?

Hvis du allerede har brug for høreapparater til at forbedre din hørelse, er der mange grunde til, hvorfor det også er en god idé at bruge dine høreapparater, mens du træner. Hvis du er aktiv, har du højest sandsynligt allerede begivet dig ud i en træning med dine høreapparater på. Desværre afholder høreapparatet mange i at træne, eller omvendt afholder træningen mange i at bruge deres høreapparat. Heldigvis behøver det ikke at være så besværligt med høreapparater, mens du træner, og der findes mange typer, du sagtens vil kunne bruge til sport og træning.

Hvis du løber eller cykler i det fri, er det absolut vigtigt, at du kan høre trafikken og overhalende biler eller cyklister, og at du derfor bruger dine høreapparater.

Måske det i mindre grad er vigtigt med høreapparaterne, hvis du træner i et fitnesscenter. Her kan der dog alligevel være en del andre mennesker, der muligvis vil have kontakt til dig, og hvis du benytter dig af holdtræning, er det vigtigt at kunne følge med i instruktørens guide, for at du får mest muligt ud af din træning.

Pas godt på dine høreapparater

De fleste høreapparater, der laves i dag, er lavet til at kunne holde i mange år. Alligevel kræver det, at man passer godt på det, og der er specielt et par ting, hørerapparaterne ikke holder så godt til. Undgå derfor så vidt muligt tab, slag og stød, pas på vand og direkte høj varme og opbevar dem i æsken, når ikke du bruger dem.