Massage fra en fysioterapeut

De fleste har prøvet det at have været øm i skuldre, nakken eller ryggen og ved derfor, hvor ubehageligt det kan være. Det, at have smerter disse steder, kan være begrænsende på mange måder både i forhold til, hvordan du kan udfolde dig fysisk, men kan også i det hele taget påvirke dit mentale velvære. Hvis du f.eks. har en stor smerte i ryggen, kan denne også være medvirkende til, at du ikke kan holde til at tage på arbejde, og du ender derfor med at være sygemeldt gennem en længere periode.

Få større overskud i hverdagen med massage

Massage fra en fysioterapeut er noget af det bedste, du kan gøre for din krop. Massagen er tilpasset din situation, og kan rent faktisk føles intens og afslappende samtidig. Når du bliver masseret, kommer dine muskler af med affaldsstoffer og ophobning af mælkesyre, og din blodcirkulation forøges. Hvis du får en massagebehandling regelmæssigt, vil du opleve, at du får større overskud og derved øget velvære.

Massage af uddannet personale

Når du får din massage, er det bedste, du kan gøre at slappe af. Du skal ikke bekymre dig i forhold til massagens omfang for massøren er uddannet inden for dette område og ved præcis, hvordan dine spændinger kan kommes til livs. Hos Lystrup Fysioterapi har de håndplukket fysioterapeutstuderende, der har færdiggjort deres eksamen i massage, hvorfor du er sikret en massør, der har den nyeste viden i forhold til kroppen. Herved er du sikret en behandling, du ikke vi glemme.