Pas på dit helbred – undgå støv!

Støv, spindelvæv og lignende kan være træls at se på, fordi det ligner, at man ikke varetager sine personlige ejendele. Til gengæld er de potentielle skader på dit helbred meget værre. Støv består ikke kun af støv – faktisk er det en blanding af pollen, støv, husstøvmiddefæces og meget mere. Selvom det er i små portioner, kan det have en stor påvirkning på dit velbefindende. Det gælder også på kontoret, hvor medarbejdere kan ende med at udvikle allergier, tage flere sygedage og være meget mindre aktive. Derfor er det vigtigt, at din arbejdsplads er tilknyttet erhvervsrengøring, som kan gøre arbejdet for jer.

Erhvervsrengøring kan gøre underværker

Hvis incitamentet for ikke at ansætte erhvervsrengøring, er prisen, må vi desværre sige, at der ikke er mange andre veje udenom. Jo, selvfølgelig kan du uddanne dine medarbejdere i at bruge industrimidler og maskiner, men de skal også have betaling for ydelsen – ellers vil det også påvirke deres effektivitet på andre områder. Nej, et rengøringsfirma udefra, som er bestilt til kun at tænke på rengøringen, er den ideelle og hurtige løsning. Selvom der er tale om meget små støvpartikler, er det stadig lige så vigtigt for medarbejdernes helbred.

Få en aftale med et lokalt rengøringsfirma

På trods af hvor meget tid man bruger på kontoret, lægger mange ikke mærke til, hvor beskidt det hurtigt kan blive. Heldigvis er det ikke noget, du skal forvente. I stedet for at din medarbejdere skal pointere, hvornår der er behov for rengøring, kan rengøringen ske på et hyppigt plan: Med en fast rengøringsplan kommer der rengøringsfolk med jævne mellemrum, som altid sørger for at komme ind i diverse kroge. Desuden kan det blive væsentligt billigere, når man bestiller en aftale, da de fleste udbydere tilbyder mængde-rabat.