Tag på cykelferie i det ganske danske land

Danmark er det perfekte land at tage på cykelferie i, da Danmark ikke er særlig kuperet og samtidig besidder op til 11.000 opmærkede cykelruter. De opmærkede cykelruter gør det meget sikkert at tage på cykeltur i Danmark. Samtidig er der også cykelstier mellem mange af de danske byer, hvor du derfor undgår at skulle køre på ren landevej. De danske bilister er derudover også meget vant til det cyklende folk, hvorfor du altid vil opleve.

Frederikshavn har nogle af de bedste cykelruter


Cykelferie i Nordjylland byder på dejlig natur med skov og strand. Det er nemt at komme til Frederikshavn i Nordjylland med eksempelvis færge, bus, tog eller bil, hvorfor du har mulighed for at enten have din egen cykel med eller leje cykel, når du kommer frem. I hele området omkring Frederikshavn er der ligesom i resten af Danmark mange opmærkede cykelruter.  Hvis du kommer ind med færgen, kan du eksempelvis starte din cykeltur ved færgehavnen i Frederikshavn og cykle hele vejen ud til Pikkerbakken, hvor du enten kan fortsætte til fods og opleve den storslåede tur derude eller måske prøve kræfter med mountainbikeruten ved Pikkerbakken. Der er desuden gode overnatningsmuligheder langs ruterne, så du kan fortsætte hvor du slap næste dag.

Tre gode grunde til at du skal prøve cykelferie

  • Kom helt tæt på nature og oplev naturen fra en anden vinkel.  
  • En aktiv ferie med motion, motion og atter motion – uden at du oplever, at du dyrker motion vil en cykelferie uden tvivl være den mest aktive ferie, du nogensinde har været på.   

Du kan stoppe hvor som helst, bare stille cyklen og tage en pause eller stoppe op og nyde naturen.