Gå ikke glip vigtige begivenheder med Corona Hurtigtest

HaemoMedtec’s Corona Test

I en hverdag der skriger om coronanyheder til dagligt, kan du ikke altid sikre dig, at du kan nå til alle dine vigtige arrangementer uden problemer. Coronaen – som vi pænt kalder den – spreder sig som vinden blæser, og du bør altså at skulle tage en test inden du mødes med familie til jul, fødselsdage og lignende. Efter en lidt længere ventetid risikerer du at være testet positiv, og det kan komme i vejen for dine planer, da du skal tage dine forbehold for at knække smittespredningen. Her kan en Corona Hurtigtest fra virksomheden HaemoMedtec være til gavn!

Hvad er en Corona Hurtigtest?

En Corona Hurtigtest kan give svar på blot 20 minutter, sådan at du er sikker på, at du kan testes oftere inden du skal nogen steder hen. Det kan også være, at der er lang ventetid inden du kan testes i de offentlige testanstalter, og der kan en Corona Hurtigtest også være til gavn. I stedet for at skulle bruge en uge for at testes to gange og få svar, for at være sikker på, at du er negativ, inden du mødes med familie, kan du på muligvis to dage have det hele på plads. En Corona Hurtigtest vurderes også at være 100% sikker, når din test er negativ, hvorimod et positivt resultat vurderes til at være 90% sikker. Med det hurtige svar er nemt at få sig testet igen, og få et sikre resultat.

Stop smittespredningen

Vi skal alle huske at tage vores forbehold, så det er altid en god ide at holde afstand og undgå store sociale omgangskredse. At mødes med de samme få personer er bedst for at mindske risikoen for smittespredning blandt større mængder, hvor mundbind er en god ide – og også et krav i f.eks. dagligvarebutikker. At huske at vaske hænder og spritte af er en god ide, da god håndhygiejne hjælper med at mindske smittespredningen. Afstand, håndsæbe, sprit og mundbind – husk det!