Ny sportsgren vinder frem i Danmark

Krolf er en populær sport, som vinder mere og mere frem i dagen Danmark. Måske genkender du ikke navnet, men det kommer du forhåbentlig til, hvis sportsgrenen bliver ved med at vokse i popularitet, som vi har set det ind til nu. Krolf er en blanding af golf og kroket, og det er en hyggelig sportsgren, som alle kan være med til. Uanset alder og fysik. 

Pensionister og ældre mødes til hygge, motion og socialt samvær

Krolf er sjovt og sætter ikke krav til deltagernes fysiske formåen. Derfor er det en særdeles oplagt sportsgren for både ældre og pensionister, som gerne vil gå til en form for aktivitet, hvor der er tid til hygge, socialt samvær og motion, men hvor kroppen ikke er, som den engang har været.

Alle kan være med, og reglerne er enkle, så det er bare at springe ud i det.

Antallet af krolfklubber stiger landet over

Et tydeligt tegn på, at krolf er en populær sport er, at der skyder krolfklubber op over hele landet. Der er altså noget, der tyder på, at det er en sportsgren, der har fanget mange mennesker, og at den med sine enkle regler og få krav til fysisk formåen lokker mange forskellige mennesker til.

Lyder krolf som noget for dig, er det bare at springe ud i det og finde et sted, hvor du kan spille krolf i Danmark. Det er efterhånden mange steder, og du kan helt sikkert finde en krolfklub, der ligger tæt på der, hvor du bor.