Drømmer du om at blive god til golf?

Uanset hvad dine motiver er for at ville spille golf, er golf en sport, de fleste kan blive glade for. Uanset om du ønsker at spille for at få mere motion, eller du blot ønsker at komme i gang med at spille, da det virker som en fed sport, skal du ikke tøve med at komme afsted – det er nemlig på banen, at du bliver god til golf.

En af de ting mange ser i golf, er udfordringen i at udføre et slag teknisk flot. Dette kan kræve utrolig megen øvelse, da nøglen til at kunne udføre det bedste slag er forskellig alt efter hvilket jern eller hvilken kølle, du benytter. Af denne grund er det, ligesom med mange andre sportsgrene, at øvelse gør mester, og det handler derfor om at komme ud i din fortrukne golfklub.

Lær at spille golf

Hvis du går med tanken om at lære at spille golf, har du en enestående mulighed for at lære at spille golf med et prøvemedlemskab. Et prøvemedlemskab i Køge Golfklub har en varighed på 2 måneder, hvor undervisningen til det såkaldte golfkørekort gennemføres i den første 14-dages periode. Ved at deltage i denne undervisning lærer du både om teknik, regler på banen og andet, hvilket både er meget nyttigt, men også et krav, hvis du vil spille på de større golfbaner.

Prøven fungerer således, at du skal besvare 30 spørgsmål i alt, om hvordan du vil agere i specifikke situationer på golfbanen. Når du har været spørgsmålene igennem, vil du få en besked om hvilke spørgsmål, du har svaret forkert på, hvorefter du vil blive stillet disse spørgsmål igen. Når alle spørgsmålene er korrekt besvaret, vil din golfklub kunne se dette. Det kan dog være, at din golfklub har en intern prøve, der også skal bestås. 

Prisen for dette 2 måneders medlemskab er 1000 kr. inkl. lånesæt.