Fysioterapeut med eller uden henvisning

Hvad er en fysioterapeut?

De fleste kender nogen, der enten har gået til fysioterapeut eller som arbejder som fysioterapeut til dagligt. Dog er der stadig mange, der kan have svært ved at beskrive, hvad en fysioterapeut egentligt laver. Derfor får du her en kort forklaring.

En fysioterapeut arbejder hovedsagligt med at hjælpe personer til en forbedret bevægelighed. Det kan være, det har været ramt af en sygdom, der har gjort dem mindre mobile, det kan være, de har været ramt af skader og derfor skal genoptræne, eller de kan af andre årsager være plaget af smerter, der mindsker deres bevægelighed i dagligdagen.

Hvad koster en fysioterapeut med og uden henvisning?

Priserne hos forskellige fysioterapeuter kan naturligvis variere en smule, men vil typisk ligge omrkign 200-300 kroner. Har du fået en henvisning fra lægen, dækker den offentlige sygesikring 40% af behandlingsprisen. Dertil kan du som medlem af sygeforsikringen ”danmark” få yderligere tilskud. For at få en henvisning kræver det, at du har været ved din praktiserende læge, der har vurderet, at du ville have gavn af fysioterapeutisk behandling.

Har du brug for en fysioterapeut i Sønderborg?

Leder du efter en dygtig fysioterapeut i Sønderborg, kan du med fordel kontakte Kiropraktorerne Kongevejen for gode fysioterapeutiske behandlinger. Klinikken tager både imod personer med og uden henvisning fra lægen, og du er sikker på at blive taget i gode hænder.