Valg af fitness underlag til nyt fitnesscenter

I et fitnesscenter udsættes gulvet for slid, og derfor er det vigtigt at have et underlag til gulvet, så det er beskyttet, når der trænes. Der er flere forskellige muligheder, du kan vælge i mellem, når du gerne vil have, at gulvet skal beskyttes eller i hvert fald kunne holde til, at der bliver trænet og til tider tabt tunge vægte. Samtidig er gulvet i kombination med fodtøjet vigtigt, da det er afgørende for at yde beskyttelse for led, ben, ryg, knæ og ankler, når der trænes. Læs med her og hør mere om, hvordan du vælger det bedste fitness underlag.

Hvilket slags gulv skal man vælge?

Når du skal vælge et fitness underlag, er der flere muligheder, herunder:

  • Fitnessgulve
  • Gummigulve

Der findes flere forskellige varianter af fitnessgulve. Har du eksempelvis en holdtræningssal, hvor der skal være plads til forskellige former for sport og holdtræning, kan du vælge sportsvinyler som fitness underlag. Denne type af gulv er især velegnet til sportshaller, aerobic, fitness, dansegulv og meget mere.

En anden type af fitness underlag, der er oplagt til fitnesscentre er gummigulve. Gummigulve er holdbare og fleksible, samtidig med at de er skridsikre og giver komfort til brugeren. Derfor er gummigulve også en perfekt løsning til mange forskellige anvendelsesområder, heriblandt som fitness underlag til træningscentre, da det kan være med til at stød-, støj- og viberationsdæmpe i forbindelse med fx crossfrit og frivægtstræning.