Cykling er sundere end du tror!

Med en cykel kommer du billigt og sundt fra A til B

At cykle er altid bare en god ide. Det er både billigere og sundere end alternativer som biler, busser eller elløbehjul. Der er faktisk enormt mange fordele ved at cykle ‒ mere end bare at spare en masse penge. Ved at cykle dagligt til og fra arbejde, eller blot rundt omkring i byen, kommer du hurtigt til at opfylde minimumskravet for den daglige aktivitet, der anbefales af WHO. Ved at opfylde dette krav ‒ altså at få nok motion i din hverdag via cykling ‒ så reducerer du risikoen for en lang række sygdomme: alt fra hjerte-kar sygdomme til blodpropper, forhøjet blodtryk, type 2 diabetes, depression, demens og meget mere. Det er altså altid en gode ide at være fysisk aktiv dagligt ‒ og det bliver hurtigt rigtigt nemt at være det med en cykel!

At cykle er bedre for miljøet, økonomien og individet

Udover at reducere risikoen for en lang række sygdomme ‒ og udover at være et billigere alternativ til biler, busser o.l. ‒ så er det også meget mere miljøvenligt at cykle! At cykle er sådan set en emissionsfri handling, hvilket f.eks. er med til at forbedre luftkvaliteten. Ved at forbedre luftkvaliteten mindskes risikoen for sygdomme, da der ofte kan være en forbindelse mellem visse sygdomme og luftforurening. Men der er flere fordele ved at cykle: faktisk booster det også økonomien og letter sundhedsvæsnet! Ved at have sundere borgere, der til dagligt er fysisk aktive, giver det på længere sigt et bedre helbred, hvilket kan lette sundhedsvæsnet en del. Det er alts1å også mange samfundsomkostninger, der spares på, så det er både bedre for økonomien, individet og miljøet generelt!

Køb en cykel hos din lokale cykelforhandler

Er du overbevist om, at cykler er en genial opfindelse, og tænker, at du simpelthen må have fat i en, så kan du altid tage et kig forbi din lokale cykelforhandler og købe en cykel. Så gør du både dig selv, samfundet og moder jord en god gerning ‒ det jo kun win-win!